Direktlänk till inlägg 10 november 2012

Normen ja...

Av Conny - 10 november 2012 09:53

Du är faktiskt 34 nu. Är det inte dags att slå sig till ro? Inte träffat någon än?
Va? 34? Singel?

Tack för upplysningarna. Jag behöver påminnas ibland, jag är inte alls fullt medveten om att jag lever utanför normen.


Varför sitter jag här i kallingar och skjorta och sörplar förnumstigt på mitt morgonkaffe? Jag ska ju naturligtvis hänga på ICA och tokflörta bland hyllorna. Det är dags att finna sig en mö!


Normen ja. I Varberg och många andra orter tycks det vara att man ska gift och ha tre ungar före 25. Nä, nu överdriver jag kanske... Och absolut inget ont om er som vill ha det så.
Men mitt liv är inte så.


Det ÄR inte bara att gå ut och finna sig en mö. Visst, vill man bara ha någon så kanske det går att hitta någon, vem som helst, bara för att....En liten smårynkig 70-årig gumma till frukost kanske? Mumma.

Skulle jag vara lyckligare då än vad jag är nu?
Naturligtvis inte. Ska jag göra mitt liv till vårt liv med någon igen ska det vara för att hon gör mig lycklig och vice versa. Inga halvmessyrer eller där allt känns komplicerat redan från början.


Normen ja. Villa, Volvo och vovve. Nä, inte Volvo förresten. Det är väl något av en skamfläck i dagens välfärdssamhälle. Två BMW:s på garageuppforten bör väl vara ett minimikrav för att visa grannen att man faktiskt uppnått någon form av ekonomisk status.
Du kan ju i alla fall träffa någon att bara ha roligt med?
Jag har roligt med mina vänner. Mina kollegor. Men ok då, jag förstår att "roligt" betyder engångsligg. Nej, tack, det ger mig inget. Det är inte det jag är ute efter.


Jag är inte så säker på att jag vill in i normen. Villa är definitivt inte min stil. Jag vill inte snickra till min egen uteveranda, bekymra mig om varför det kommer brunt vatten ur kranarna eller stå på alla fyra över en rabatt där inget växer som man vill.


Jag trivs med mitt liv som det är.
Visst finns det saker som jag vill uppnå och längtan efter kärlek finns där. Men hur och när det blir vet jag inte. Som sagt. Jag är fullt medveten om att livet tickar på och ingen vore gladare än jag om den där extra pusselbiten föll på plats. Bara för att man vill så sker det inte per automatik.


Det kommer när det kommer.

 
 
Ingen bild

Peter

10 november 2012 10:13

Du skriver helt fantastiskt!

 
Ingen bild

Suss

19 november 2012 07:55

Kram till dig! Att vara två är underbart så länge man är två med rätt person, jag är säker på att man kan vara lika lycklig själv och med sina vänner!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Conny - 7 augusti 2015 16:01

Hittade precis ett intressant blogginlägg. ”Har du en olustig känsla? Då har du tänkt en olustig tanke”. Kanske är det så. Just nu känns det lite jobbigt. Och har en dålig känsla, som att något dåligt kommer att hända. Men försöker at...

Av Conny - 5 juli 2015 16:23

Två arbetsdagar kvar till semester och det är efterlängtat. Det händer mycket hela tiden. Inte alltid positiva saker. Ser ut som att det kommer att bli kallt och regnigt, i alla fall i början av semester. Vilken överraskning    Men vet ni vad? Ja...

Av Conny - 14 juni 2015 18:24

"You fall in love and you get hurt. You don't and the worst that can happen is you get lonely"  De finns där, men rädslorna ska inte vinna den här gången. Det känns som att det är något fint på gång. Ditt leende, ditt stora hjärta, din fina rygg,...

Av Conny - 4 juli 2013 17:33


    Blev en snabbvisit i den kungliga hufvudstaden tisdag-onsdag. Ett väldigt kort men välbehövligt avbrott från Varberg och lägenheten. En del tycker det är lite märkligt att jag reser iväg på egen hand, men jag tycker det är så skönt att kom...

Av Conny - 19 april 2012 09:00

En gång för ganska längesedan skrev jag att jag hade kontaktat spåmannen Signar Lidman för en personlig fundering. Men det är inte jag som ÄR Signar. Så tyvärr kan jag inte hjälpa er med frågor om vart er kanin Gruffen befinner sig eller om era s...

Skapa flashcards